ABOUT طراحی سایت یا آنلاین شاپ

About طراحی سایت یا آنلاین شاپ

About طراحی سایت یا آنلاین شاپ

Blog Article

منوی وبلاگ آموزش‌های وردپرس آموزش جامع هیرو وردپرس جدید آموزش کار با قالب‌ها آموزش افزونه‌ها طراحی سایت فروشگاهی آموزش سئو آموزش امنیت تکنولوژی هوش مصنوعی میزبانی وب نقد و بررسی اخبار کسب درآمد

اگر مجوزهای لازم را تهیه کنید، هم خیال شما و هم خیال مشتری از همه نظر راحت‌تر خواهد بود. اگر قرار است سایت بسازید، خوب است برای جلب اعتماد بیشتر بازدیدکنندگان، مجوزهایی مثل نماد اعتماد الکترونیک (ای‌نماد) را کسب کنید؛ همچنین، باید بدانید ارائۀ برخی مجوزها و یک سری مدارک ضروری برای تهیۀ درگاه پرداخت مستقیم است.

ممنون بابت مطالب مفیدتون ، ببخشید برای زدن پیج روسری بهترین راه برای تامین جنس چیست ؟ من تازه پیج زدم و نمیدونم چه روشی ضررش کمتره ، ابتدا از هر مدل یک نمونه میگرفتم که متوجه شدم در دفعات بعدی موجودی تمام شده و قابل سفارش نیست و اگر جین بیارم چون مشتری زیاد ندارم خیلی رنگ هاش به فروش نمیرسه حالا به نظر شما چه کنم .

این مطلب توسط شرکت های ثالث به عنوان بیانیه مطبوعاتی یا رپورتاژ آگهی ارسال شده و گجت نیوز در قبال موارد مندرج در آن مسئولیتی ندارد.

حقیقت این است که آنلاین‌شاپ‌ها مزایای بسیاری دارند، اما به‌جای معایب شاید بتوان گفت چالش‌هایی هم دارند که باید قبل از راه‌اندازی به آن‌ها توجه کرد. برخی از مهم‌ترین معایب آنلاین‌شاپ عبارت‌اند از:

اگر بستر آنلاین‌شاپ شما شامل سایت فروشگاهی هم می‌شود، باید قبل از فروش رسمی گواهی‌نامه‌هایی همچون نماد اعتماد الکترونیک (اینماد) و سایر مجوزها را دریافت کنید تا هم به اعتمادسازی در فروش کمک کرده باشید و هم از طراحی سایت یا آنلاین شاپ مشکلات احتمالی آینده جلوگیری کنید.

عجله نکنید، پاسخ همۀ این سؤالات را در این مقاله خواهیم داد؛ به‌همراه کلی نکتۀ آموزندۀ دیگر. بیایید با مراحل راه‌اندازی شروع کنیم!

۵ پرسش زیر را می‌توان رایج‌ترین مشکلات و دغدغه‌های ابتدایی راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی دانست:

اگر از سایت فروشگاهی برای فروش محصولات خود استفاده می‌کنید، توجه به ۲ نکته ضروری است:

این قابلیت انعطاف‌پذیری به شما کمک می‌کند تا با آخرین ترندهای بازار همگام باشید و نیازهای مشتریان خود را به بهترین نحو برآورده کنید.

این مسئله رو توی مرحلهٔ دوم و سوم توضیح دادیم و به تمام روش‌ها در مقالهٔ مرتبط (لینک توی مرحلهٔ دومه) اشاره کردیم.

در دیجی‌کالا و با سلام هم به‌ازای هر فروش، درصدی می‌پردازید؛ دیجی‌کالا برای هر محصول ۷ درصد می‌گیرد و باسلام ۹ درصد.

در بازارهای رقابتی، فاکتورهای مختلفی در حاشیه سود اثر می‌گذارند:

سامسونگ، غول کره‌ای دنیای فناوری، به‌روزرسانی نرم‌افزاری برای چهار گوشی خود را متوقف کرد.

Report this page